Over Jos/contact

Ik kan het me nog zo herinneren: de eerste keer in die doka achter de Dürst-vergroter, de penetrante geur van de ontwikkelbaden, het eerst nog witte papier en de absolute verbazing over het beeld dat daarop voor mijn ogen ontstond. De passie was geboren. De eerste stap van een nooit eindigende zoektocht was gezet. Tientallen jaren geleden alweer. De techniek veranderde, de benadering werd persoonlijker, de passie is altijd gebleven.

Bruids-, portret- en bandfotografie
Ik hoop met deze website een beeld te geven van wat ik voor u betekenen kan. Of het nu gaat om een bruidsreportage, een band- of portretshoot, de benadering is een persoonlijke. In overleg en afgestemd op uw wensen.

Architectuurfotografie
Architectuurfotografie is een persoonlijke specialiteit waarbij aansprekend presenteren van uw werk de ultieme uitdaging is.

Vrij werk
Vrij werk wordt geboren uit mijn drang tot het scheppen van beelden. Zoekend naar die prikkeling die uw bezoek geïnteresseerd nog eens extra naar het beeld doet laten kijken dat aan de muur hangt.

Projecten
Om ‘on the going’ te blijven vind ik het prettig wat doorlopende projecten onder handen te hebben. Devotion en Geldersche Landhuizen en Kastelen zijn daar voorbeelden van. Het houdt de oefening gaande zeg maar.

Lezingen
Met enige regelmaat verzorg ik lezingen over fotografie. Voor fotoclubs maar ook voor andere groepen geïnteresseerden. Zo breng ik op geanimeerde wijze graag de beginnende fotograaf op gang door wegwijs te maken in de brij van techniek. Of laat ik gevorderde fotografen een nieuwe weg in slaan door ze mee te nemen op reis door de mogelijkheden van architectuurfotografie. Jos boeken voor een leuke en leerzame avond? Neem contact op voor een vrijblijvende aanbieding!

Jos boeken voor een shoot
Graag maak ik in een uitgebreid en vrijblijvend inventarisatie-gesprek de tijd vrij om te overleggen over wat u wilt, wat ik daarmee kan en tegen welke kosten.

Ga uit van het optimaal invullen van uw wensen tegen aantrekkelijke prijzen. Het is de passie die telt!

Bovenaan de website vindt u het telefoonnummer van Jos